Over Ons

Dit doen wij

Onze activiteiten

We werken nauw samen met de ensembles om nieuwe producties te ontwikkelen. Hierbij ondersteunen wij ze zowel op artistiek als op zakelijk gebied. Wij helpen jullie bij:

 • De financiering van projecten.
 • Het leggen van de juiste contacten, vooral als je wilt samenwerken met andere kunstdisciplines.
 • het boeken van theatertours en optredens.
 • Het zoeken van de passende (bijzondere) locatie.
 • Het ontwikkelen van een marketing strategie.
 • Het ontwikkelen van een duidelijke artistieke visie.

Daarnaast bieden we jaarlijks een ensemble een talenten-traject, waarbij het gekozen ensemble intensieve coaching krijgt op alle bovengenoemde terreinen. In seizoen 2021/2022 is dat de Barok Bende: www.barokbende.nl

Adviseurs:

Ramin Amin Tafreshi

Ramin Amin Tafreshi

Artistiek Adviseur

  Ramin is in de eerste plaats een waarnemer en een expressieve componist. Met zijn muziek vertelt hij verhalen, drukt hij emoties uit en weerspiegelt hij de samenleving en zijn omgeving. Ramin brengt literatuur en drama, dans en theater en beeldende kunst samen in combinatie met zijn muziek. Als Iraanse componist is hij altijd op zoek naar nieuwe manieren om de culturen van oost naar west met elkaar te verbinden.

  Lotte Grotholt

  Lotte Grotholt

  Zakelijk Adviseur

   Omdat Lotte zelf ook muzikante is en veel ervaring heeft met het organiseren van multidisciplinaire projecten, wil ze jonge musici graag helpen hetzelfde te doen. Naast het KamerKollektief werkt ze ook als ZZP’er in verschillende ensembles. Daarnaast is ze Artistiek Leider van het IN DOORS chamber music festival.